Sonnenkraft

 

Billede2Billede5

SONNENKRAFT er fremtiden inden for solenergi

SONNENKRAFT er grundlagt i Østrig i 1992 og har lige siden arbejdet innovativt med at udvikle design og teknologi i styringen af termiske solvarmesystemer, så SONNENKRAFT i dag hører til Europas førende udbydere af solvarmeanlæg med egne selskaber i Østrig, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, Schweiz og i Danmark. SONNENKRAFT har været kompromisløs i brugen af teknologi og kvalitetsmaterialer og har i årevis været foran konkurrenterne.

SONNENKRAFT-familien er vokset støt siden da – og med etableringen af Sonnenkraft Scandinavia i 2007 blev det den tidligere danske eneforhandler af SONNENKRAFT produkterne, der efter mange års pionerarbejde blev ansvarlig for salget i hele Skandinavien. Virksomheden har med næsten 20 års erfaring udviklet sig til at være solvarmespecialist og en af de førende udbydere af solvarmeanlæg på det danske og svenske marked.

SONNENKRAFT® har været blandt markedslederne inden for solenergi siden 1992. Og tiderne skifter, så behovet for mere effektive og forureningsfri energiløsninger er større end nogensinde før. Danske familier efterspørger i stigende grad løsninger til at gøre deres hustande mindre forurenende, mere omkostningseffektive og uafhængige af konventionelle energiformer.

Hos SONNENKRAFT® er vi mere end klar til at imødekomme de stigende krav. Ikke alene udvikler vi hele tiden nye teknologier for at optimere fordelene ved solenergi, vi arbejder desuden intenst med at gøre det endnu nemmere for dig at sælge, montere og servicere SONNENKRAFT løsninger.

SONNENKRAFT® arbejder løbende med at udvikle innovative og effektive solenergiløsninger i førsteklasses europæisk kvalitet.

Vores mission: Vi får solen til at arbejde bedre for dig

VI FÅR

Vi hos SONNENKRAFT® yder en indsats, som gør en forskel.

SOLEN

Solen er vores ven, vores samarbejdspartner og vores forretning.

TIL AT ARBEJDE BEDRE

Vi tilføjer altid ekstra værdi ved at skabe løsninger, der får mere ud af solen. Vi kan udnytte solens energi til at producere varme, køling, varmt vand og elektricitet - og vi kan oven i købet samle disse forskellige muligheder i én løsning.

FOR DIG

Vi tilbyder løsninger, der opfylder alle tænkelige behov. Vi sætter solen på arbejde for dig som person, virksomhed eller husstand, og vi gør en dyd ud af altid at levere den rigtige løsning - uanset kompleksitet, størrelse og individuelle behov.

Vores vision: Solenergi som en naturlig del af alle bygninger

Solenergi er verdens bedste energikilde. Vi vil gerne have, at folk over hele verden erkender dette og gør solenergi til en naturlig del af alle bygninger, uanset om behovet er opvarmning, varmt vand, køling eller elektricitet. Vi vil være pionerer, der først viser Europa og derefter resten af verden, hvad optimale solenergiløsninger handler om, når der skal tages højde for både miljø, komfort og økonomi. For at nå dertil vil vi tage hul på hver ny dag med begejstring, engagement og evnen til at levere en særdeles høj europæisk kvalitet både inden for produkter og service.

Solvarmeanlæg - altid gratis varme...!Du kan opnå store besparelser på udgifterne til opvarmning af varmt vand og rumopvarmning!

Almindeligvis går 2/3 af en husholdnings energiomkostninger til varmt vand og rumopvarmning. Solens energi er den største og mest effektive varmekilde vi har, den er gratis, og kan med stor fordel kan udnyttes til opvarmning af varmt vand og rumopvarmning. Besparelsesmulighederne compact estore!

Vi har mange års erfaring indenfor solvarme, og lægger stor vægt på kvalitet i både rådgivning og valg af produkter. Derfor arbejder vi tæt sammen med SONNENKRAFT som er Europas førende leverandør af solvarmeløsninger.

Kontaktos, kigger vi gerneforbiogrådgiver dig ommulighederne for at energirenovere med solvarme.

OPVARMNING:

En solvarmeinstallation kan dække op til 40 % af dit behov for rumopvarmning!

OPVARMNING:

En solvarmeinstallation kan dække op til 40 % af ditBillede1 behov for rumopvarmning!

  •  

OPVARMBillede7

 

OPVARG:Billede6

www.sonnenkraft.dk

 

Se vores gode tilbud på udvalgte produkter fra Sonnenkraft.

  •  

Tilmeld nyhedsmail

ÅBNINGSTIDER:

  LAGER VÆRKSTED
Mandag-torsdag          7:30-16:30         7:30-16:00
Fredag 7:30-16:00 7:30-14:30
Lørdag 9:00-12:00 Lukket

VAGTTELEFON:

Lørdage, søndage og helligdage holder vi lukket, men du kan altid træffe os på vagttelefon:

Tlf: 20 60 93 00