Electro-energy. A/S

 

 

ELECTRO ENERGY HAR FORSYNET DANMARK MED VARME SIDEN 1964. FRA MORGENBADET TIL AFTENKAFFEN. I BEGYNDELSEN MED MASKINER SÅ STORE SOM KAMPVOGNE.

I DAG MED HØJTYDENDE KEDLER, SOLFANGERE OG VARMEPUMPER. VI DÆKKER LANDET FRA ØST TIL VEST. MED AFDELINGER I GLOSTRUP, NR. SUNDBY OG KOLDING.

VI HAR ET AF DANMARKS STØRSTE LAGRE AF RESERVEDELE OG ET INTERNATIONALT AKKREDITERET LABORATORIUM, DER TESTER OG UDVIKLER UDSTYR FOR NOGLE AF EUROPAS FØRENDE PRODUCENTER AF VARMETEKNIK.

VI ER VARMETEKNISKE NØRDER. VI ER OPMÆRKSOMME INGENIØRER. SKARPE SMEDE, ROLIGE REGNSKABSDAMER. VI ER ELECTRO ENERGY.

- VI MØDER VORES KUNDER I ØJENHØJDE, FORDI VI I VORES DAGLIGDAG FUNGERER I ØJENHØJDE

- EN HØJ SERVICEGRAD, LIGGER I VORES NATUR, OG DERFOR OPLEVER ALLE VORES KUNDER, EN HØJ PROFESSIONEL STANDARD

- VI LYTTER TIL KUNDERNES ØNSKER, SOM VI GØR OS UMAGE FOR AT IMØDEKOMME, LIGESOM VI INTERNT LYTTER TIL HINANDEN

- VI MØDER FREMTIDEN MED POSITIV FORVENTNING, PROFESSIONALISME OG SAMMEN UDFORSKER VI MULIGHEDERNE OG SKABER BELØNNENDE VÆKST

ELECTRO ENERGY STARTEDE I 1964.

ELECTRO ENERGY STARTEDE I 1964 SOM ET DATTERSELSKAB AF ELECTRO-OIL AB I SVERIGE. DENGANG VAR DET UDELUKKENDE MED SALG AF OLIEBRÆNDERE TIL ET NYT OG UMÆTTET MARKED FOR ØJE, SOM FØLGE AF 80’ERNES HASTIGT EKSPANDERENDE NATURGASNET OG DE MANGE NYE OLIEFYRS INSTALLATIONER, OPSTOD DER GENNEM 70, 80 ET BEHOV FOR TEKNISK VIDEN OG PROFESSIONELT HÅNDTERET SALG AF RESERVEDELE TIL DE MANGE FORSKELLIGE TYPER INSTALLATIONER OG FABRIKATER. ELECTRO ENERGY BLEV NETOP DEN SAMARBEJDSPARTNER, DE PROFESSIONELLE KUNDER HAVDE BEHOV FOR, OG VI TILBØD SNART EN BÅDE DYB OG BRED INDSIGT I ALLE RESERVEDELE TIL OG FUNKTIONEN AF, DE MANGE FORSKELLIGE OLIE- OG GASPRODUKTER PÅ MARKEDET.

ELECTRO ENERGY HAR ALTID HAFT DEN FILOSOFI AT VORES KUNDER ER VORES VIGTIGSTE AKTIV.

ELECTRO ENERGY HAR ALTID HAFT DEN FILOSOFI, AT VORES KUNDER ER VORES VIGTIGSTE AKTIV OG, AT VORES MEDARBEJDERES PROFESSIONALISME OG KOMPETENCE ER AFGØRENDE FOR VORES KUNDERS SUCCES. VI ER I DAG EN SOLID LEVERANDØR MED EN SUND ØKONOMI, VI HAR ET FULDT PROGRAM INDEN FOR ENERGILØSNINGER TIL PRIVATE HJEM OG MINDRE VIRKSOMHEDER, OG VI MENER AT DER FORTSAT ER MANGE MULIGHEDER FOR UDVIKLING AF NYE KONCEPTER, OG MARKEDSMÆSSIGE TILTAG SAMMEN MED VORE PROFESSIONELLE KUNDER. ELECTRO ENERGY HAR GENNEM TIDEN VÆRET EJET AF FORSKELLIG STORE EUROPÆISKE KONCERNER, HERUNDER SAAB SCANIA, ENERTECH OG TRALLEBORG, MEN SIDEN 1992 HAR VI HØRT UNDER DEN ENGELSKE KONCERN WOLSELEY, DER ER EN AF VERDENS STØRSTE GROSSISTVIRKSOMHEDER INDEN FOR BYGGEMATERIALER.

DER FREMTIDEN MED POSITIV FORVENTNING, PROFESSIONALISME OG SAMMEN UDFORSKER VI MULIGHEDERNE OG SKABER BELØNNENDE VÆKST

 

www.electro-energy.dk

 

Se vores gode tilbud på produkter fra Electro energy.

Tilmeld nyhedsmail

ÅBNINGSTIDER:

  LAGER VÆRKSTED
Mandag-torsdag          7:30-16:30         7:30-16:00
Fredag 7:30-16:00 7:30-14:30
Lørdag 9:00-12:00 Lukket

VAGTTELEFON:

Lørdage, søndage og helligdage holder vi lukket, men du kan altid træffe os på vagttelefon:

Tlf: 20 60 93 00