Passat

Passat Energy A/S 

I mere end 50 år har vi tilbudt vore produkter både i Danmark og i udlandet. Vi har oplevet, at vores kunders tilfredshed ikke kun skyldes gode produkter, men i lige så høj grad den rådgivning, service og det engagement, som de har oplevet, når de har været i kontakt med os.

Gennem mange år har vi opbygget en stor viden og erfaring inden for biobrændsel, fyringsbehov, systemløsninger, såvel om produkter som arbejdsprocesser. Så vi ved, hvad der skal til for at løse opgaven korrekt og effektivt. En stor del af denne viden har vi opnået gennem de mange opgaver, vi har løst i tæt samarbejde med kunder og installatører. En viden, der konstant udvikles.

Resultater kommer ikke af sig selv, der skal en indsats til. Det ved alle vores medarbejdere. De arbejder målrettet for vores kunder og lægger vægt på vores værdier: tillid - kvalitet - knowhow - mennesker og engagement.

Med et bredt produktprogram og hurtig levering kan vi love dig en førsteklasses logistik. Gennemprøvede procedurer for bestillinger, vores interne lagerhåndtering og transportvalg sikrer dig optimale leverancer.

Et samarbejde med Passat Energy A/S byder på mange muligheder, i produktvalg, rådgivning, serviceydelser og samhandelsform.

 BioHeatpassatc1pillefyrpassat kedel1

www.passat.dk

 

Se vores gode tilbud på udvalgte kedler fra Passat.

  •  

Tilmeld nyhedsmail

ÅBNINGSTIDER:

  LAGER VÆRKSTED
Mandag-torsdag          7:30-16:30         7:30-16:00
Fredag 7:30-16:00 7:30-14:30
Lørdag 9:00-12:00 Lukket

VAGTTELEFON:

Lørdage, søndage og helligdage holder vi lukket, men du kan altid træffe os på vagttelefon:

Tlf: 20 60 93 00