Ifø

 ifø

Hvem er vi?

Max Sibbern A/S blev etableret i 1950 og er i dag et af Danmarks største vvs-agenturer. Ifö er det mest kendte produkt i vores sortiment. Andre produkter i ”huset” er Evac Marine/Evac Building (producerer vakuumtoiletsystemer), Defa-håndvaskebæringer samt ”søstre” til Ifö-brandet, fx Keramag, IDO og Sphinx. Produktlinjerne er sanitet, bl.a. vandbesparende toiletter/toiletsystemer og håndvaske, baderumsmøbler, brusekabiner/vægge samt rustfri stålvaske til køkken og bad.

Max Sibbern A/S arbejder med salg, marketing og service over for professionelle købere. Målsætningen er, at det vi siger, og det vi gør, skal fremstå over for kunder, leverandører og medarbejdere med en kvalitet og effektivitet, der udelukker alternativer. Vores værdier er åbenhed, humanistisk menneskesyn, hæderlighed og loyalitet.

Kvalitet er et nøgleord for os, med fokus på teknisk rigtige løsninger - samt et tidssvarende, tiltalende og funktionelt design, med omtanke for miljøet, fx gennem vandbesparelse.  Vi tilstræber en serviceorienteret åbenhed og tillid i vores forretningspolitik - både over for forbrugere, vvs-branchens samhandelspartnere og vores personale.

Hvad handler vi med?

Vi leverer og servicerer en lang række produktlinjer inden for vandbesparende toiletter og sanitet, baderumsmøbler, brusekabiner og brusevægge, køkkenvaske, vakuumsystemer til skibe, rustfrie stålprodukter og bæringer til håndvaske.

Hvem handler vi med?

Som vvs-agentur handler vi kun med grossister – salg til private foregår via vores samarbejdspartnere i detailhandelen.

 

www.ifø.dk

 

Se vores gode tilbud på udvalgte Ifø produkter.

Tilmeld nyhedsmail

ÅBNINGSTIDER:

  LAGER VÆRKSTED
Mandag-torsdag          7:30-16:30         7:30-16:00
Fredag 7:30-16:00 7:30-14:30
Lørdag 9:00-12:00 Lukket

VAGTTELEFON:

Lørdage, søndage og helligdage holder vi lukket, men du kan altid træffe os på vagttelefon:

Tlf: 20 60 93 00