Grohe

grohe-red-single-lever-sink-mixer

GROHE brusere, haner og armaturer kombinerer effektiv udnyttelse af vand med overlegen kvalitet og holdbart design – en kombination, der giver vores kunder muligheden for at nyde vandet fuldt ud.

GROHE leverer kvalitetsarmaturer over hele verden. Som eksperter inden for vores område har vi uden fortilfælde defineret og sat standarderne i branchen. Vi har investeret i vores produkter med det resultat, at flere GROHE produkter har høstet international anerkendelse. GROHE benytter sig af de mest moderne teknologier, og vores interne team af designere sikrer, at vi leverer produkter, som ikke kun er smukke og stilfulde, men som også rent æstetisk er helt unikke. 

• Badeværelsesarmaturer 
• Køkkenarmaturer 
• Brusere
• Termostater 
• Tilbehør
• Sanitære systemer 

For at sikre et højt kvalitetsniveau har GROHE fokus på hele produktets levetid, så vi altid leverer et perfekt produkt, der giver vores kunde en helt unik oplevelse. 

GROHE går meget længere end de normale standarder på markedet. Vi har således sat helt nye standarder for test af vores produkter, og disse er blevet implementeret af den sanitære industri og udgør en del af grundlaget for deres officielle godkendelser. Vi har nogle af de hårdeste holdbarhedsprøvninger i branchen. 

Ikke kun standarder og tal er vigtige faktorer. Kvalitet er kernen i vores filosofi om konstant forbedring og banebrydende innovation til gavn for vores kunder over hele verden.

www.grohe.dk

 

Se vores gode tilbud på udvalgte Grohe armatur.

Tilmeld nyhedsmail

ÅBNINGSTIDER:

  LAGER VÆRKSTED
Mandag-torsdag          7:30-16:30         7:30-16:00
Fredag 7:30-16:00 7:30-14:30
Lørdag 9:00-12:00 Lukket

VAGTTELEFON:

Lørdage, søndage og helligdage holder vi lukket, men du kan altid træffe os på vagttelefon:

Tlf: 20 60 93 00