Dansani

Dansani er en af Europas førende leverandører af baderumsmøbler og tilbehør til badeværelset

Dansani er etableret i 1983. Målet har fra starten været at levere kvalitetsprodukter i dansk design til badeværelset. Det betyder, at vores ansatte er højt specialiserede fagfolk, der ved, hvad det kræver at udvikle produkter til badeværelser samt producere og markedsføre dansk design i høj kvalitet.

Vi er en international koncern med hovedsæde i det sydlige Danmark. Vi råder over mere end 20.000 m2 produktionsfaciliteter. Dansani er desuden repræsenteret i mere end 20 lande. Hver dag leverer vi mellem 300 og 400 badeværelser til forhandlere og forbrugere i Europa.

Dansani er en markedsorienteret og profitabel virksomhed, der år efter år har oplevet vækst siden starten. Dette skyldes især vores forretningskoncept og måde at tænke og handle på. Vi ved, at vores egen succes først er i hus, når tilfredse forbrugere går gennem forhandlernes butiksdøre som ejere af et nyt Dansani baderumsmøbel.

Derfor lægger vi vægt på at skabe værdi for vores forhandlere og bane vejen for deres salg ud af butikken. Til gavn for dem - og dermed til glæde for os.

Hvem er Dansani?

Dansani udvikler, designer og producerer produkter til badeværelset.

Fokus på Dansk Design
Medarbejderne er dygtige fagfolk, der ved, hvad det kræver at producere dansk design i høj klasse. I samarbejde med designerne Jeanette Vecht og Rasmus Kjær designes møbler af høj kvalitet, hvor funktionalitet, slidstyrke og æstetik forenes naturligt.

Hos Dansani er der orden i sagerne
Alle underleverandører er nøje udvalgt i forhold til høje krav om kvalitet, kontinuitet og konsistens i leverancerne. Nye teknologier vægtes grundigt mod princippet om det gode håndværk.

Hovedsæde i Haderslev
Dansanis hovedsæde i den sydlige del af Danmark rummer en moderne produktion, der signalerer kvalitetsbevidsthed, omtanke og omhu for finish.

dansani

www.dansani.dk

 

Tilmeld nyhedsmail

ÅBNINGSTIDER:

  LAGER VÆRKSTED
Mandag-torsdag          7:30-16:30         7:30-16:00
Fredag 7:30-16:00 7:30-14:30
Lørdag 9:00-12:00 Lukket

VAGTTELEFON:

Lørdage, søndage og helligdage holder vi lukket, men du kan altid træffe os på vagttelefon:

Tlf: 20 60 93 00