• VVS

VVS

Hos Hoven Smede- og Maskinforretning  tilbyder vi autoriseret VVS-arbejde i høj kvalitet. Vi tilbyder både installationer i nye huse, renovering af installationer og installationer i stald-byggeri. Vi tilgår enhver opgave med høj professionalisme uanset størrelse.

Kvalitet med fokus på kunden

Vores dygtige medarbejdere har kompetencer til at udføre alt slags VVS-arbejde. Vi tilbyder bl.a. følgende VVS-installationer:

Som autoriseret og engageret leverandør af VVS-arbejde stiller vi høje krav til vores arbejde. Vi bestræber os på at levere moderne, langtidsholdbare løsninger til enhver opgave, og måler vores succes i kundernes tilfredshed. Derfor kan vores kunder nyde et bredt sortiment, som indeholder flere løsninger - bl.a. tilbyder vi både luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper. Hos os finder du altså ingen halve løsninger, og kan forvente en professionel behandling fra opgavens påbegyndelse.

Oplev vores brede sortiment

Spar penge på elregningen med solvarme eller varmepumper, skab et bedre indeklima med ventilation eller øg værdien af din bolig med et nyt badeværelse eller køkken. VVS-arbejde kan gøre din bolig mere energivenlig og attraktiv. Vores dygtige medarbejdere er klar til at rådgive dig, så vi sammen finder den bedste løsning.

 

Ring og hør nærmere

Ønsker du at vide mere om VVS-arbejde fra Hoven Smede- og Maskinforretning, er du velkommen til at ringe på telefon 20 60 93 05. Du kan desuden også skrive en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vores servicemindede medarbejdere er klar til at hjælpe dig. Du finder os i Hoven nær Ølgod og Tarm. 

Tilmeld nyhedsmail

ÅBNINGSTIDER:

  LAGER VÆRKSTED
Mandag-torsdag          7:30-16:30         7:30-16:00
Fredag 7:30-16:00 7:30-14:30
Lørdag 9:00-12:00 Lukket

VAGTTELEFON:

Lørdage, søndage og helligdage holder vi lukket, men du kan altid træffe os på vagttelefon:

Tlf: 20 60 93 00