Husqvarna

 

 

 husqvarna r 214tc

Stærk Rider med tocylindret motor og 94 cm Combi-Klippebord, som byder på førsteklasses klipning med BioClip(r) og bagudkast. Egnet til hus- og landejere, som kræver særligt høj effektivitet, brugervenlighed, uovertrufne manøvreegenskaber og ægte køreglæde. Centerstyringen og det frontmonterede Klippebord er ensbetydende med intuitiv brug, fremragende tilgængelighed under klippearbejdet og et godt overblik over arbejdsområdet. Denne model er udstyret med særligt støjsvag teknologi, som giver en forbedret lydkvalitet og dermed muliggør forøget motorkraft og større effektivitet. Pedal-styret hydrostatisk transmission, nemt tilgængelige betjeningsgreb og automatisk knivtilkobling gør klippearbejdet til en sand fornøjelse. Klippebordet kan uden videre vippes op i serviceposition, så det er nemt at rengøre efter klippearbejdet. Denne Rider kan andet og mere end blot at klippe din plæne. Takket være tilbehør som f.eks. dozerblad, anhænger, mosrive og spreder kan den vedligeholde din have året rundt.  BEGRÆNSET ANTAL

Manøvreevne, ergonomi og klipning i særklasse.Fuldt udstyret med ekstra stærk motor og fire lige store hjul, som giver maksimalt greb i underlaget. Combi-klippebordt 94 cm, Hydrostat, Briggs & Stratton Twin, 12,8 kW @ 3100 omdr./min. 

 

automower 320

Husqvarna 320 automower.

Styrer både klipningen og ladningen automatisk og er velegnet til arealer på op til 2.200 m og kan håndtere stigninger til op på 45%. Når det er nødvendigt at lade batteriet op, vender plæneklipperen tilbage til ladestationen og lader op, hvorefter den genoptager arbejdet. Da denne model slår græsset med så stor hyppighed, er resultatet fremragende. Via indstillingsmulighederne, der betjenes via tastaturet og displayet, kan plæneklipperen justeres, så den altid løser opgaven perfekt, også selv om plænen har en speciel facon.

2200 m² +/-20%, Li-ion, målt: 57 dB(A), garanteret: 58 dB(A), 11,5 kg

 

 

Husqvarna 336RK buskrydder

Husqvarna 336RK

Er en combi buskrydder forberedt til klik-on vedhæftede tilbehør. Denne fleksibilitet gør det til en ideel løsning for folk, der kræver de fordele begge produkter tilbyder i én, effektiv pakke. Kliksystemet på rigrøret gør det meget nemt at skifte fra et skærende værktøj til en anden. X-TORQ®-motoren leverer råstyrke og fremragende brændstoføkonomi. LowVib ® vibrationsdæmpning maksimerer brugerens komfort og kontrol. Leveres med Balance 35 sele + GTA 850 trimmertilbehøret, herunder en T35 trimmerhoved.

Kombibuskrydder med tilbehør, der nemt klikkes på. Det ideelle valg, hvis du vil nyde godt af fordelene ved to produkter i ét effektivt redskab. X-TORQ®-motoren leverer råstyrke og fremragende brændstoføkonomi. LowVib®-vibrationsdæmpning sikrer maksimal komfort og kontrol. Leveres med Balance 35-sele. 34,6 cm³, 1,4 kW, 7,4 kg.

 

 

 

 

 

 

 

Tilmeld nyhedsmail

ÅBNINGSTIDER:

  LAGER VÆRKSTED
Mandag-torsdag          7:30-16:30         7:30-16:00
Fredag 7:30-16:00 7:30-14:30
Lørdag 9:00-12:00 Lukket

VAGTTELEFON:

Lørdage, søndage og helligdage holder vi lukket, men du kan altid træffe os på vagttelefon:

Tlf: 20 60 93 00

Seneste nyheder